Aia- ja Kodukaupade e-pood.

Ahjustrooganov majoneesiga

Külmal talvepäeval rammus ahjuroog.

1. Pruunista kuubikuteks tükedatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha üldmaitseainega.
2. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30 minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne kraadi võrra madalamaks).
3. Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.

Koostis on 4-le sööjale

500g sealiha

3 sibulat

250g shampinjone

4dl majoneesi

sool, must pipar, liha üldmaitseaine, roheline sibul või murulauk.

Küpsetamiseks on hea kasutada 27.5 x 20.5 x 6.8 cm (2.0 L) Clip & Close küpsetusvormi, Küpstusvormi võid tõsta ahjust kohe lauale, kuumaaluseks kasuta Splash protection. Hiljem, kui on soovi toitu säilitada, saad vormi sulgeda kaasasoleva kaanega.

Kas teadsid, et küpsetusvormil on 30 aastane garantii!

emsa-frischhaltedose-clip-close-glas-02_largeglass 13l_thumb

 

 

Ostukorv